Starostlivosť o chladiace zariadenia a tipy na úsporu energie
Pretože väčšina potravín obsahuje značné množstvo vody, čerstvé potraviny sa musia udržiavať mierne nad bodom mrazu. Naskladnite chladený [...]
Šokový schladzovač („šoker“) – funkcia a výhody
Šokový schladzovač alebo „šoker“ je mimoriadne efektívne zariadenie modernej kuchyne. Jeho úlohou je „šoknúť“, inými slovami vo veľmi krátkom [...]
Podlahové vpuste
sú pri zariaďovaní profesionálnych gastro prevádzok skutočne okrajovou témou. Málokedy sa nad takou „drobnosťou“ či už majiteľ [...]
Zľavové portály – nedajte sa nalákať
Zľavové portály sa aj u nás v posledných pár rokoch udomácnili a robia celkom slušný biznis. Dopomôžu však k vyššiemu a trvalému obratu aj [...]
Tipy na úspory energie, plynu a vody
Ak ste sa dostali k tomuto článku, znamená to, že máte seriózny záujem o gastronomické podnikanie. Aby sme vám na ceste k úspešnému biznisu [...]
7 hriechov slovenskej kuchyne
Známy slovenský časopis Hotelier – zdroj mnohých užitočných informácií a inšpirácií pre slovenské hotely, penzióny a reštaurácie – [...]
Kedy kúpiť použité gastro zariadenia?
Je to pomerne častá otázka majiteľov gastronomických prevádzok. Žiaľ, jednoznačná odpoveď neexistuje. Najjednoduchšie môžem odpovedať takto [...]