Návrh vašej gastronomickej prevádzky
je spoločným dielom viacerých účastníkov. Je nesmierne dôležité venovať potrebný čas tejto prípravnej fáze vášho projektu – vyjasniť si celkový zámer / koncepciu vašej kuchyne (baru, prevádzky rýchleho občerstvenia ap.), vašu cieľovú skupinu, zodpovedajúcu ponuku jedál, služieb atď.
Konzultáciu k návrhu a konceptu vašej prevádzky – ohľadne typu prevádzky, jej zamerania a lokality, či umiestnenia do existujúceho priestoru ap. – vám poskytneme ZDARMA. Radi vám pomôžeme – stačí zavolať, alebo vyplniť formulár nižšie.
Rýchle riešenie vášho konkrétneho problému či krátku konzultáciu k vášmu projektu vám poskytneme okamžite na tel.: +421 910 972 501.
Ak však máte čas a záujem, viac si o koncepte a zameraní prevádzky môžete prečítať v gastroblogu, v časti “Pred otvorením/návrh prevádzky” (kliknite na odkaz).
Po vyjasnení si konceptu novej (alebo aj rekonštruovanej) prevádzky nasleduje ďalšia fáza:
Projekt gastro prevádzky
Projekt kuchyne (alebo inej gastro prevádzky) zahŕňa konkrétne rozmiestnenie gastronomických zariadení v priestore, ktorý máte k dispozícii.
Vypracujeme vám pôdorysné riešenie, ktoré v maximálnej možnej miere využije daný priestor, no zároveň optimalizuje procesy prebiehajúce v kuchyni a priľahlých priestoroch – práca so surovinami, samotné varenie, skladovanie a chladenie, umývanie, výdaj jedál ap.
Môžete tak využiť naše skúseností s desiatkami menších i väčších prevádzok, naše rozsiahle znalosti procesov v kuchyni i za barom, ale aj platných hygienických a ergonomických noriem.
Projekt vám skompletizujeme v podobe, ktorú predložíte na hygienu na schválenie a zároveň bude slúžiť profesistom ako podklad k privedeniu jednotlivých sietí – voda, plyn, elektro.
TIP PRE VÁS –
Vypracovanie projektu kuchyne si naplánujte čím skôr – ideálne pred akýmikoľvek stavebnými úpravami, inžinierskymi sieťami ap. V opačnom prípade je nutné robiť kompromisy pri rozvrhnutí zariadení, ktoré nevyhnutne vedú k zníženiu efektívnosti vašej prevádzky v budúcnosti.
TIP PRE VÁS –
Vypracovanie projektu kuchyne si naplánujte čím skôr – ideálne pred akýmikoľvek stavebnými úpravami, inžinierskymi sieťami ap. V opačnom prípade je nutné robiť kompromisy pri rozvrhnutí zariadení, ktoré nevyhnutne vedú k zníženiu efektívnosti vašej prevádzky v budúcnosti.
Cena takéhoto projektu sa pohybuje od cca 150,- EUR (bez DPH) do 350,- EUR (s DPH) podľa rozsahu, náročnosti riešenia, expresného vyhotovenia ap. Okrem samotného projektu je v cene zahrnutá i pomoc pri komunikácii s profesistami (plyn, voda, elektro), prípadne s architektom. Akékoľvek ďalšie konzultácie ohľadne vášho zámeru, či úpravy/zmeny projektu sú takisto už v cene projektu zahrnuté.
Ak nám zveríte aj dodávku a inštaláciu navrhnutých gastronomických zariadení (viac o kompletnom vybavení gastro prevádzok na tomto odkaze), odpočítame vám cenu projektu z vyúčtovacej faktúry za zariadenia. Samozrejme záručný i pozáručný servis na nami dodávané technológie vám poskytujeme v plnom rozsahu.
Na ilustráciu vám uvádzame dva príklady projektov kuchýň, ako sme ich realizovali pre zákazníkov:
Menšia kuchyňa
Veľká kuchyňa + bar
V prípade záujmu vyplňte prosím doleuvedený formulár so základnými informáciami o type zamýšľanej prevádzky, jej zameraní, prípadne lokalite. Ozveme sa vám podľa možnosti do 24 hod., dohodneme stretnutie / konzultáciu ZDARMA a ďalší postup.
Ak vám ale vyhovuje lepšie, kľudne rovno zavolajte – aj počas víkendov, sviatkov, či večerných hodín na tel.: +421 910 972 501. Radi vám pomôžeme s návrhom, na základe ktorého vypracujeme projekt pre hygienu. Ten bude zároveň slúžiť ako podklad na privedenie inžinierskych sietí (voda, plyn, elektro). Tešíme sa na spoluprácu!