otvorenie restauracie, projekt gastronomickej prevádzkyNávrh vašej gastronomickej prevádzky

je spoločným dielom viacerých účastníkov. Je nesmierne dôležité venovať potrebný čas tejto prípravnej fáze vášho projektu – vyjasniť si celkový zámer / koncepciu vašej kuchyne (baru, prevádzky rýchleho občerstvenia ap.), vašu cieľovú skupinu, zodpovedajúcu ponuku jedál, služieb atď.

Konzultáciu k návrhu a konceptu vašej prevádzky – ohľadne typu prevádzky, jej zamerania a lokality, či umiestnenia do existujúceho priestoru ap. – vám poskytneme ZDARMA. Radi vám pomôžeme – stačí zavolať, alebo vyplniť formulár nižšie.

Rýchle riešenie vášho konkrétneho problému či krátku konzultáciu k vášmu projektu vám poskytneme okamžite na tel.: +421 910 972 501.

Ak však máte čas a záujem, viac si o koncepte a zameraní prevádzky môžete prečítať v gastroblogu, v časti “Pred otvorením/návrh prevádzky” (kliknite na odkaz).


Po vyjasnení si konceptu novej (alebo aj rekonštruovanej) prevádzky nasleduje ďalšia fáza:

Projekt gastro prevádzky

Projekt kuchyne (alebo inej gastro prevádzky) zahŕňa konkrétne rozmiestnenie gastronomických zariadení v priestore, ktorý máte k dispozícii.

Vypracujeme vám pôdorysné riešenie, ktoré v maximálnej možnej miere využije daný priestor, no zároveň optimalizuje procesy prebiehajúce v kuchyni a priľahlých priestoroch – práca so surovinami, samotné varenie, skladovanie a chladenie, umývanie, výdaj jedál ap.

Môžete tak využiť naše skúseností s desiatkami menších i väčších prevádzok, naše rozsiahle znalosti procesov v kuchyni i za barom, ale aj platných hygienických a ergonomických noriem.

Projekt vám skompletizujeme v podobe, ktorú predložíte na hygienu na schválenie a zároveň bude slúžiť profesistom ako podklad k privedeniu jednotlivých sietí – voda, plyn, elektro.

 

TIP PRE VÁS

Vypracovanie projektu kuchyne si naplánujte čím skôr – ideálne pred akýmikoľvek stavebnými úpravami, inžinierskymi sieťami ap. V opačnom prípade je nutné robiť kompromisy pri rozvrhnutí zariadení, ktoré nevyhnutne vedú k zníženiu efektívnosti vašej prevádzky v budúcnosti.

Cena takéhoto projektu sa pohybuje od cca 150,- EUR (bez DPH) do 350,- EUR (s DPH) podľa rozsahu, náročnosti riešenia, expresného vyhotovenia ap. Okrem samotného projektu je v cene zahrnutá i pomoc pri komunikácii s profesistami (plyn, voda, elektro), prípadne s architektom. Akékoľvek ďalšie konzultácie ohľadne vášho zámeru, či úpravy/zmeny projektu sú takisto už v cene projektu zahrnuté.

Ak nám zveríte aj dodávku a inštaláciu navrhnutých gastronomických zariadení (viac o kompletnom vybavení gastro prevádzok na tomto odkaze), odpočítame vám cenu projektu z vyúčtovacej faktúry za zariadenia. Samozrejme záručný i pozáručný servis na nami dodávané technológie vám poskytujeme v plnom rozsahu.


Na ilustráciu vám uvádzame dva príklady projektov kuchýň, ako sme ich realizovali pre zákazníkov:

Menšia kuchyňa

navrh-mensej-kuchyne

Veľká kuchyňa + bar

nakres-velkej-kuchyne-a-baru

 

V prípade záujmu vyplňte prosím doleuvedený formulár so základnými informáciami o type zamýšľanej prevádzky, jej zameraní, prípadne lokalite. Ozveme sa vám podľa možnosti do 24 hod., dohodneme stretnutie / konzultáciu ZDARMA a ďalší postup.

Ak vám ale vyhovuje lepšie, kľudne rovno zavolajte – aj počas víkendov, sviatkov, či večerných hodín na tel.: +421 910 972 501. Radi vám pomôžeme s návrhom, na základe ktorého vypracujeme projekt pre hygienu. Ten bude zároveň slúžiť ako podklad na privedenie inžinierskych sietí (voda, plyn, elektro). Tešíme sa na spoluprácu!

Áno, uvažujeme nad otvorením reštaurácie (či inej prevádzky) a máme záujem o stretnutie / konzultáciu ZDARMA k nášmu projektu.

Kontaktujte nás

Ak máte otázky, radi Vám na ne odpovieme.

Nečitateľné? Zmeňte text. captcha txt

Začnite písať a stlačte ENTER na vyhľadávanie...