Úvod do projektu
Všetko, čo tvorí súčasť konceptu – t.j. do detailov premysleného plánu budúcej reštaurácie, baru, či inej podobnej prevádzky, je teraz potrebné zakomponovať do konkrétneho projektu.
Do hry vchádzajú „externisti“ –
* architekt,
* dodávateľ gastronomických zariadení, ktorý vám kuchyňu a usporiadanie zariadení spravidla aj navrhne s ohľadom na hygienické a pracovné normy, praktičnosť a účelovosť,
* dodávatelia inventáru, mobiliáru ap.
* tzv. „profesisti“, ako im slangovo hovoríme, čiže elektrikári, vzduchári, plynári, vodári ap.
Je veľmi dôležité, aby všetky zainteresované strany pochopili váš koncept a zohľadnili vaše špecifiká v konkrétnom projekte. Ideálne je zorganizovať stretnutie všetkých „externistov“, šéfkuchára a majiteľa, prípadne prevádzkára podniku, aby si vopred vyjasnili všetky aspekty spracovaného konceptu.
foto: Xelcise