Zamerané na chladiace boxy

Koľko majiteľov podnikov, toľko názorov, niekto radšej používa chladené stoly, iný chladničky, prípadne ich kombináciu.

Avšak najelegantnejším i najefektívnejším skladovaním potravín v profesionálnej kuchyni je skladovanie v chladiacom (prípadne mraziacom) boxe.

Bohužiaľ v slovenskej gastronómii ešte stále boxy nie sú veľmi rozšírené. Najčastejšími argumentami majiteľov prevádzok proti využívaniu chladených boxov je absencia miesta, cena zariadení a prevádzkové náklady.

Pravda je však taká, že

  • niekoľko chladničiek s porovnateľnou celkovou chladiacou kapacitou vám zaberie oveľa viac miesta a majú aj výrazne vyššiu spotrebu energie
  • cena zariadenia pri využití nášho modelu financovania na 5 rokov pre vás predstavuje denný náklad menej ako 3 eurá (bežný typ boxu 4,5 m3) – čo je menej ako súčet cien profi chladničiek s porovnateľnou kapacitou
  • prevádzkové náklady na chladenie toho istého objemu sú nižšie v porovnaní s chladničkami.

Tí profesionálni gastronómovia, ktorí už boxy využívajú, mi určite dajú za pravdu. Niet lepšieho a vďačnejšieho pomocníka pri skladovaní chladeného (mrazeného) tovaru ako chladiaci či mraziaci box.

MÁM ZÁUJEM O CHLADIACI / MRAZIACI BOX

 

Ďalšie užitočné články:

Na čo myslieť ešte PRED KÚPOU a INŠTALÁCIOU BOXU

Tipy na úsporu energie a pravidelná starostlivosť o chladiace zariadenia

Kapacita chladiaceho priestoru v gastroprevádzke

Z našej ponuky – bežný typ boxu – kliknite sem.

Pre ďalšie typy a rozmery nás kontaktujte – Ing. Ivan Hajzok, GST Consulting s.r.o.

tel: 0910-972501

mail: ivan.hajzok@gst.sk 

alebo vyplňte náš formulár a vypracujeme vám individuálnu cenovú ponuku.

Odporúčané články
Kontaktujte nás

Ak máte otázky, radi Vám na ne odpovieme.

Nečitateľné? Zmeňte text. captcha txt

Začnite písať a stlačte ENTER na vyhľadávanie...