Chladenie a mrazenie

Chladničky a mrazničky

Chladnička podpultová 200 ltr.,

chladenie s ventilátorom, zvonku nerezová, digitálny termostat, zámok, vymeniteľné otváranie dverí, 2 police, teplotný rozsah +0°C/+8°C, chladivo R600A , rozmer: 598(š) x 679(h) x 838(v) mm

569.0 €

Závesny chladiaci agregát monoblok, pre objem boxu 4 – 9 m3, chladiaci vykon pre -5 až +5°C

– pripojka: 680W/ 230V
– chladiace médium R 452 A
– rozmery: 485 x 835 x 767 mm

1790 €

Chladnička 600 ltr.

chladenie s ventilátorom, biela, digitálny termostat, zámok, teplotný rozsah +2°C/+10°C, pre plechy GN2/1, chladivo R600A , rozmer: 780(š) x 720(h) x 1885(v) mm

848.0 €

Mraznička podpultová 200 ltr.,

statické chladenie, zvonku nerezová, digitálny termostat, zámok, vymeniteľné otváranie dverí, 2 police, teplotný rozsah , 18°C/-22°C, chladivo R600A , rozmer:598(š) x 679(h) x 838(v) mm

629.0 €

Mraznička 600 ltr.,

statické chladenie, biela, digitálny termostat, zámok, teplotný rozsah , 18°C/-22°C, 6ks pevných výparníkových roštov 650x500mm, chladivo R290 , rozmer:780(š) x 720(h) x 1885(v) mm

1029 €

Vitrína na zákusky alebo nápoje čierna, 3 police, 68 ltr., s osvetlením, vsetky steny presklené

rozmery: 404 x 425 x 95 mm – teplota chladenia: 0 °C / +12 °C, 230 V

499.0 €

Vitrína na zákusky alebo nápoje čierna, 4 police, 96 ltr., s osvetlením, vsetky steny presklené,

rozmery: 380 x 426 x 1105 mm , teplota chladenia: 0 °C / +12 °C, 230 V

549.0 €

Chladiaci box, jednoducho zmontovateľný. Inštalácia bez skrutiek a silikónu.

Zaoblené rohy a nerezové dno. Dvere s tesnením a vyhrievaním zárubne. Chladiaca jednotka môže byť ľubovoľne umiestnená. Určené pre okolitú teplotu +43°C. Rozmery: 1800 x 1500 x 2010 mm (objem 4 m3)

2350 €

Šoker

- Rýchle šokové schladenie a mrazenie hotových jedál.

Ide o multifunkčné zariadenie, ktoré vám v kuchyni výrazne zrýchli proces predchladzovania či zmrazovania, zamedzí neželanému rastu mikroorganizmov a zachová kvalitu surovín i hotových jedál.

Vďaka šokeru citeľne predĺžite trvanlivosť pokrmov, znížite potravinový odpad aj náklady na suroviny, personál a spotrebu energie, čo sa priamo odrazí na vyššom zisku vašej prevádzky.

Jeho flexibilita vám umožní pripraviť nielen klasické predchladené a zmrazené jedlá ako zeleninové zmesi, mäso či omáčky, ale aj citlivo zmraziť dezerty, ovocie či ryby pri veľmi nízkych teplotách, ktoré by ste v ňom možno nečakali.

Šoker 5x GN1/1

chladiaci výkon: 15 kg/cyklus z 90°C na +3°C, -mraziaci výkon: 12 kg/cyklus z 90°C na -18°C. Príkon: 1,4 kW / 230 V – rozmery: 750 x 740 x 860 mm

2490 €

Profesionálny rýchlochladničky z nerezovej ocele

Šoker 10x GN1/1

chladiaci výkon: 25 kg/cyklus z 90°C na +3°C, -mraziaci výkon: 20 kg/cyklus z 90°C na -18°C. Príkon: 1,49 kW / 230 V – rozmery: 750 x 740 x 1300 mm

3790 €

Výrobník kockového ľadu

Výrobník kockového ľadu

kapacita: 22 kg / 24 hod., zásobník: 4 kg
veľkosť kocky: 18 g , chladenie vzduchom
príkon: 0,30 kW / 230 V, rozmery: 355x435x590 mm (š x h x v)

899.0 €

Výrobník kockového ľadu

kapacita: 32 kg / 24 hod., zásobník: 16 kg
veľkosť kocky: 18 g , chladenie vzduchom
príkon: 0,47 kW / 230 V, rozmery: 500x580x690 mm (š x h x v)

1.179 €

Výrobník kockového ľadu

kapacita: 47 kg / 24 hod., zásobník: 28 kg
veľkosť kocky: 18 g , chladenie vzduchom
príkon: 0,55 kW / 230 V, rozmery: 500x580x800 mm (š x h x v)

1.33 €

Viac o chladničkách, šokeroch, výrobníkoch ľadu a iných gastro zariadeniach sa dozviete na našom gastro blogu

Gastro vybavenie pre školské kuchyne

Pred časom schválená štátna dotácia na školské obedy spôsobila nemálo komplikácií starostom a zriaďovateľom škôl ale aj samotným školám a vedeniu školských jedální. Okrem administratívnej

Výkonná fritéza

Na Slovensku takmer nenájdeme gastronomickú prevádzku, ktorá by nemala v kuchyni fritézu. Ak aj vaše menu obsahuje fritované jedlá, chcete fritovať jedlá rýchlejšie a predať

Starostlivosť o chladiace zariadenia a tipy na úsporu energie

Pretože väčšina potravín obsahuje značné množstvo vody, čerstvé potraviny sa musia udržiavať mierne nad bodom mrazu. Naskladnite chladený tovar hneď po prijatí! Čím dlhšie budete

Vaša prevádzka si zaslúži viac než len improvizáciu.

Nezáleží na tom, či len začínate, alebo už roky podnikáte – radi sa s vami spojíme a poradíme vám, ako zefektívniť vaše gastro podnikanie.  Objednajte si svoju prvú konzultáciu ešte dnes.