Profesionálne gastro
riešenia na mieru

Pomôžeme vám kompletne zariadiť celú gastronomickú prevádzku spoľahlivými a výkonnými gastro zariadeniami.
Navrhneme vám optimálne zloženie technológií, nakreslíme projekt, ktorý bude spĺňať všetky kritériá modernej a efektívnej kuchyne.
Projekt bude podkladom pre hygienu a zároveň poslúži profesistom – voda, plyn, elektro – na realizáciu rozvodov.

Rady a tipy pre gastro prevádzky
0 +

gastro podnikom sme pomohli navrhnúť, vybaviť a efektívne rozbehnúť ich prevádzku.

Náš tím má za sebou 20+ rokov skúseností, desiatky úspešných projektov a stovky hodín konzultácií v reálnych prevádzkach.
Ako na otvorenie reštaurácie?
Služby

Pomáhame gastro prevádzkam rásť

Vzduchotechnika do gastro prevádzky

Navrhneme a dodáme digestory, ventiláciu aj filtráciu zápachu – pre čisté, bezpečné a legislatívne správne kuchyne.

Projektovanie gastro prevádzok

Navrhneme vašu kuchyňu alebo bistro tak, aby bola funkčná, efektívna a pripravená na každý deň.

Gastro zariadenia

Od sporákov až po konvektomaty – dodáme vám zariadenia, ktoré reálne fungujú. Pomôžeme s výberom aj inštaláciou.

Gastro servis

Zariadenie vám nestačí len dodať – musí aj spoľahlivo fungovať. Zabezpečujeme záručný servis aj pozáručný servis, odbornú údržbu a expresné riešenie problémov.

Ako začať

Otvorenie reštaurácie

Podnikať v gastronómii je náročné – kvôli silnej konkurencii aj širokému spektru úloh, ktoré musí majiteľ zvládať. Okrem varenia musí byť organizátor, obchodník, marketér, personalista aj technik.

Prevádzka reštaurácie si vyžaduje efektívny systém riadenia. Preto s vami prejdeme váš koncept, navrhneme optimálne rozmiestnenie technológií a kuchyne tak, aby ste šetrili náklady a mohli investovať do kvalitného personálu a marketingu.

O nás

Sme vaši partneri
v gastronómii

Od roku 2002 pomáhame prevádzkam v gastronómii rásť a prosperovať. Za týmto úspechom stojí Ing. Ivan Hajzok, ktorý má za sebou viac ako 150 projektov na Slovensku aj v zahraničí. 

 

Naším cieľom nie je len dodávať technológie, ale predovšetkým poskytovať komplexné riešenia – od návrhu prevádzky, cez výber a dodávku zariadení, až po školenia a marketingové poradenstvo.

rokov skúseností v gastronómií
0 +
spokojnosť zákazníkov
0 %
hotových projektov
0 +

Gatro blog

množstvo skúseností a príkladov z praxe, tipy na úsporu prevádzkových nákladov a iné praktické rady z oblasti gastronomického biznisu vám ponúkame v článkoch na našom gastro blogu. Týkajú sa nielen gastronomických technológií a otvorenia prevádzky, ale aj následného systému práce v kuchyni a gastro marketingu. Dúfame, že nájdete v článkoch inšpiráciu, radu, alebo aspoň námet na zamyslenie. V každom prípade – príjemné čítanie!

Gastro vybavenie pre školské kuchyne

Pred časom schválená štátna dotácia na školské obedy spôsobila nemálo komplikácií starostom a zriaďovateľom škôl ale aj samotným školám a vedeniu školských jedální. Okrem administratívnej

Výkonná fritéza

Na Slovensku takmer nenájdeme gastronomickú prevádzku, ktorá by nemala v kuchyni fritézu. Ak aj vaše menu obsahuje fritované jedlá, chcete fritovať jedlá rýchlejšie a predať

Tipy na úspory energie, plynu a vody

Ak ste sa dostali k tomuto článku, znamená to, že máte seriózny záujem o gastronomické podnikanie. Aby sme vám na ceste k úspešnému biznisu trošku

Vaša prevádzka si zaslúži viac než len improvizáciu.

Nezáleží na tom, či len začínate, alebo už roky podnikáte – radi sa s vami spojíme a poradíme vám, ako zefektívniť vaše gastro podnikanie.  Objednajte si svoju prvú konzultáciu ešte dnes.