Pomôžeme vám kompletne zariadiť celú gastronomickú prevádzku spoľahlivými a výkonnými gastro zariadeniami.
Navrhneme vám optimálne zloženie technológií, nakreslíme projekt, ktorý bude spĺňať všetky kritériá modernej a efektívnej kuchyne.
Projekt bude podkladom pre hygienu a zároveň poslúži profesistom – voda, plyn, elektro – na realizáciu rozvodov.
Podnikať v gastronómii je náročné – kvôli silnej konkurencii aj širokému spektru úloh, ktoré musí majiteľ zvládať. Okrem varenia musí byť organizátor, obchodník, marketér, personalista aj technik.
Prevádzka reštaurácie si vyžaduje efektívny systém riadenia. Preto s vami prejdeme váš koncept, navrhneme optimálne rozmiestnenie technológií a kuchyne tak, aby ste šetrili náklady a mohli investovať do kvalitného personálu a marketingu.
Od roku 2002 pomáhame prevádzkam v gastronómii rásť a prosperovať. Za týmto úspechom stojí Ing. Ivan Hajzok, ktorý má za sebou viac ako 150 projektov na Slovensku aj v zahraničí.
Naším cieľom nie je len dodávať technológie, ale predovšetkým poskytovať komplexné riešenia – od návrhu prevádzky, cez výber a dodávku zariadení, až po školenia a marketingové poradenstvo.
množstvo skúseností a príkladov z praxe, tipy na úsporu prevádzkových nákladov a iné praktické rady z oblasti gastronomického biznisu vám ponúkame v článkoch na našom gastro blogu. Týkajú sa nielen gastronomických technológií a otvorenia prevádzky, ale aj následného systému práce v kuchyni a gastro marketingu. Dúfame, že nájdete v článkoch inšpiráciu, radu, alebo aspoň námet na zamyslenie. V každom prípade – príjemné čítanie!
Nezáleží na tom, či len začínate, alebo už roky podnikáte – radi sa s vami spojíme a poradíme vám, ako zefektívniť vaše gastro podnikanie. Objednajte si svoju prvú konzultáciu ešte dnes.
Copyright © 2025 Gastroonline s r.o.
Made with ❤ by NEWWAY