Dobrá príprava – polovica úspechu

 v kategórii 1) Plánovanie - koncept, lokalita, biznis plán, PRED OTVORENÍM GASTRO PREVÁDZKY, PREVÁDZKA, Tipy a postrehy

Ak si už na začiatku uvedomíte, že lokalita je súčasťou marketingovej stratégie vášho podniku, máte obrovskú konkurenčnú výhodu. Nastúpili ste na správny vlak.

Výber miesta pre vašu gastronomickú prevádzku je nesmierne dôležitý. Túto časť budovania vašej prosperujúcej reštaurácie netreba podceňovať. Platí tu staré známe – “dvakrát meraj a raz rež”. Často sa stretávam s názorom typu : ” Veď zákazníci prídu za mnou kamkoľvek.” Nie je to celkom tak. Snažiť sa ušetriť na nájomnom a zvoliť druhotriednu lokalitu sa môže ukázať ako chybné rozhodnutie. Často to vedie k oveľa vyšším budúcim marketingovým nákladom potrebným na „pritiahnutie“ zákazníkov.

foto: catface3

Odporúčané články

Nechajte odkaz

*

Kontaktujte nás

Ak máte otázky, radi Vám na ne odpovieme.

Nečitateľné? Zmeňte text. captcha txt

Začnite písať a stlačte ENTER na vyhľadávanie...